GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βλάοβιτς: «Με στοιχειώνει ακόμα η ευκαιρία στο Καμπ Νου»

Ακόμη θυμούνται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου, όπου αν... η τύχη ήταν με το μέρο...



Ακόμη θυμούνται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου, όπου αν... η τύχη ήταν με το μέρος τους θα μπορούσαν να είχαν προκριθεί στους «4» του Champions League.

Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν όλα τα λεφτά, αφού το σου του Γκόραν Βλάοβιτς πήγε ελάχιστα άουτ και στέρησε στο «τριφυλλί» τη δεύτερη συμμετοχή του σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για εκείνη την αναμέτρηση μίλησε σε χθεσινή εκδήλωση στην πατρίδα του ο Κροάτης φορ, η οποία αφορούσε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τον τίμησε με την παρουσία του και ο Πέτερ Σμάιχελ.

«Εχω πολλές αναμνήσεις παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μία με έχει στοιχειώσει. Συνέβη την περίοδο που αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό. Αντιμετωπίζαμε την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της διοργάνωσης», ανέφερε αρχικά ο πρώην άσος των «πρασίνων» και πρόσθεσε:

«Ηταν στα τελευταία λεπτά, στη ρεβάνς του Καμπ Νόου και η Μπαρτσελόνα είχε σκορ πρόκρισης, όταν η μπάλα έφτασε σε μένα. Σούταρα και στη διάρκεια του σουτ, το Καμπ Νόου είχε σιγήσει. Δυστυχώς, η μπάλα κατέληξε άουτ και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στα ημιτελικά. Για μένα, όμως, αυτή είναι η πιο έντονη ανάμνησή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση