ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Η ΔΗΜΑΡ για τις κυβερνητικές δηλώσεις περί απεμπλοκής από το ΔΝΤ

Share it:


"Η κυβέρνηση επιχειρεί να διαμορφώσει κλίμα τέλους των μνημονίων, αλλά η προσπάθεια της προσκρούει στην αδυσώπητη πραγματικότητα των μνημονιακών δεσμεύσεων.

Η ανέχεια, η φτωχοποίηση και ο κοινωνικός αποκλεισμός ευρύτατων μερίδων του πληθυσμού συνδέονται αναπόσπαστα με τις πολιτικές που ακολουθούνται.

Η κοινωνία, χρειάζεται άμεσα νέες πολιτικές με προοδευτικό περιεχόμενο, που θα οδηγήσουν στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και θα επιτρέψουν την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, δίνοντας στους πολίτες ελπίδα και προοπτική."

Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση