GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Νέα αυτοψία στο ισοπεδωμένο σπίτι στα Βορίζια

Με μια νέα αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, θα προσπαθήσουν οι τρεις πραγματογνώμονες να διαπιστώσουν αν ήταν ηθελημένη ή προή...


Με μια νέα αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, θα προσπαθήσουν οι τρεις πραγματογνώμονες να διαπιστώσουν αν ήταν ηθελημένη ή προήλθε από ατύχημα η ισχυρότατη έκρηξη που ισοπέδωσε την πολυτελή διώροφη μονοκατοικία έξω από τα Βορίζια Ηρακλείου το βράδυ του Σαββάτου.
Το κοινό συμπέρασμα στο οποίο έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής οι δυο ειδικοί που ορίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής και ο ιδιώτης που όρισε ο 35χρονος ιδιοκτήτης για να ερευνήσουν τις συνθήκες της καταστροφικής έκρηξης, είναι ότι προκλήθηκε από διαρροή φιάλης υγραερίου και όχι από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η «πηγή» της εντοπίστηκε σε μια σόμπα υγραερίου η οποία ενδεχομένως παρουσίασε διαρροή. Δεν έχει διευκρινιστεί, όμως, πώς προκλήθηκε η έκρηξη αφού απαιτείται σπινθήρας. Και τώρα θα ερευνηθεί αν κάποιο χέρι προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη που μετέτρεψε σε μπάζα την πολυτελή καινούρια μεζονέτα στην οποία η οικογένεια είχε εγκατασταθεί μόλις το Πάσχα.
Πάντως, ο 35χρονος που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και στάθηκε τυχερός αφού έλειπε μαζί με την οικογένειά του όταν το σπίτι έγινε… πυροτέχνημα, δήλωσε εξ αρχής ότι δεν είχε διαφορές με κάποιον που μπορεί να ήθελε να τον βλάψει.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση