GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις ώρες έμεινε στο χειρουργείο ο Παπαγεωργόπουλος...Επιτυχής και η νέα επέμβαση

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η νέα αγγειοπλαστική επέμβαση στην οποία... υποβλήθηκε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλη...



Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η νέα αγγειοπλαστική επέμβαση στην οποία... υποβλήθηκε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον διευθυντή του αιμοδυναμικού τμήματος του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης, Γιώργο Μπομπότη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στην επέμβαση τοποθετήθηκαν δύο μπαλονάκια στη δεξιά στεφανιαία σε δύο στενώσεις και τοποθετήθηκαν τρία στέντ σε κεντρική επιμήκη στένωση. Το ένα από τα δύο μπαλονάκια τοποθετήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία.
Οι γιατροί έλεγξαν και το αποτέλεσμα της αγγειοπλαστικής επέμβασης που διενεργήθηκε πριν από μια εβδομάδα στην περισπωμένη αρτηρία και διαπίστωσαν ότι λειτουργεί άψογα.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος μεταφέρθηκε στη στεφανιαία μονάδα της καρδιολογικής κλινικής και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας του. Μόλις οι γιατροί κρίνουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο θα μεταφερθεί σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση