GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: «Δεν θα βρείτε πελάτες στους ΑΝΕΛ για τον πρόεδρο δημοκρατίας. Όλοι θα καταψηφίσουμε»

Για 18 ΟΧΙ, στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση, μίλησε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...



Για 18 ΟΧΙ, στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση, μίλησε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σήμερα (09.10.14) στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το σχετικό βίντεο της ομιλίας του Τέρενς Κουίκ υπάρχει στην ιστοσελίδα terensquick.blogspot.gr.

Τα 18 ΟΧΙ του Τέρενς Κουίκ ήταν ο συνδυασμός των 18 αποδομήσεων που έκανε στις αντίστοιχες «18 υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά στην προεκλογική περίοδο του 2012, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού».

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ, με παραδείγματα κι ατράνταχτα στοιχεία, ξετίναξε τον «σαμαρικό δεκαοκτάλογο», παραπέμποντας στα ψέματα που είχαν λεχθεί από τους αντίστοιχους παιδικούς ήρωες Μινχάουζεν και Πινόκιο.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Τέρενς Κουίκ, εκτελώντας χρέη Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου στη συγκεκριμένη συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης που προκάλεσε η συγκυβέρνηση, έκανε την πρόταση να συνυπογράψουν όλα τα Κόμματα ένα νόμο, που θα αποδεικνύει, ότι πράγματι τελείωσε το μνημόνιο.

Συγκεκριμένα είπε το εξής:

«Μεταφέρω στους εδώ εκπροσώπους της συγκυβέρνησης, μια πρόταση που μου ζήτησε να σας πω ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας του Νομού Δράμας:

Από την στιγμή, που εσείς της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεστε, ότι το τέλος του 2014 τελειώνουν τα μνημόνια, βγαίνουμε από τα μνημόνια, τότε να συντάξετε ένα νόμο, που θα τον συνυπογράψουμε όλοι μας εδώ μέσα στη Βουλή, με τον οποίο - έναν νόμο - θα καταργούνται όλοι οι νόμοι των μνημονίων.

Αυτό θα αποδείξει, ότι πράγματι τελειώσαμε και βγήκαμε από τα μνημόνια και βασιζόμενοι πλέον στα «success πλεονάσματα» και στα λοιπά «success stories», ότι θα μπορούμε ως μια κυρίαρχη Ελλάδα, να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο, από εδώ και μπρος, με δικούς μας νόμους, που δεν θα μας τους έχουν υπαγορεύσει και δεν θα είναι μνημονιακοί.

Ένας νόμος και μόνο. Τόσο απλά και τόσο πρακτικά».

Στο τέλος της ομιλίας του ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκαθάρισε, ότι (εκτός από το ότι θα πει 18 φορές ΟΧΙ στη ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση), ΚΑΝΕΝΑΣ Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θα ψηφίσει ΝΑΙ στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου Δημοκρατίας, όποιο και να είναι το πρόσωπο.

«Σε εμάς, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν θα βρείτε πελάτες για τα 180 κουκιά που ψάχνετε» υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε:

«Μέχρι τώρα, αυτές τις δύο μέρες, όλοι οι Υπουργοί που μίλησαν, έκαναν προεκλογικές ομιλίες με τον απολογισμό τους και τις εξαγγελίες τους.

Αναρωτιέμαι, γιατί θα πρέπει να περιμένουμε τις πρόωρες εκλογές τους πρώτους μήνες του 2015, όπως είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο «Αντιπρόεδρος των υποβρυχίων», που του δώσατε εσείς της ΝΔ - όχι εμείς οι ΑΝΕΛ - συγχωροχάρτι;

Με τόσες προεκλογικές ομιλίες αυτό το διήμερο στη Βουλή - και φαντάζομαι ότι το ίδιο θα κάνει κι ο Πρωθυπουργός αύριο Παρασκευή, όταν εμφανιστεί επιτέλους στη Βουλή - γιατί δεν κάνουμε τις πρόωρες εκλογές τώρα, για να τελειώνουν τα βάσανα όλων και κυρίως της αγοράς, που δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο;

Εσείς δείχνετε ότι είστε έτοιμοι. Σας διαβεβαιώ, ότι εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ακόμη περισσότερο έτοιμοι!

Κι είμαστε έτοιμοι, για να μας βρείτε, μετά τις κάλπες, ΕΓΓΥΗΤΕΣ μιας μεγάλης κυβερνητικής συμμαχίας, και με όλες τις νέες δυνάμεις που θα προκύψουν και από τα Κόμματα της συγκυβέρνησης, που δεν θα έχουν πλέον τους σημερινούς αρχηγούς τους.

Ο λαός θέλει κυβέρνηση «εθνικής ενότητας», «εθνικού σκοπού» κι «εθνικής σωτηρίας».

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε οι ΕΓΓΥΗΤΕΣ για τα εθνικά θέματα, την προστασία της Ορθοδοξίας, των Ιερών Συμβόλων της και των Συμβόλων του Έθνους, την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και προπαντός για την απόδοση των ευθυνών εκεί που πρέπει.

Ασυλία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιτρέψουμε για κανένα. Όποιοι κι αν είναι αυτοί. Αγροτοσυνεταιριστές, τραπεζικά μεγαλοστελέχη που έδωσαν τα δάνεια της διαπλοκής, τα μέλη των Δ.Σ. των εταιρειών που δόθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ και φυσικά όλοι εκείνοι που μας οδήγησαν στον εφιάλτη των μνημονίων».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση