GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλοι λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην Ερέτρια

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Εύβοια για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνώστων ενόπλων κακοποιών, οι οποίοι λήστεψαν το ...


Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Εύβοια για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνώστων ενόπλων κακοποιών, οι οποίοι λήστεψαν το βράδυ του Σαββάτου ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ερέτριας και διέφυγαν με μοτοσικλέτες.
Οι δράστες που φορούσαν κράνη σταμάτησαν τις μηχανές τους έξω από το κατάστημα και ο ένας από αυτούς μπήκε μέσα κρατώντας όπλο με το οποίο ακινητοποίησε την 47χρονη ιδιοκτήτρια. Οι συνεργοί του άρπαξαν από τις προθήκες και τα συρτάρια όσα χρυσά κοσμήματα υπήρχαν και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ξανά στις μοτοσικλέτες και εξαφανίστηκαν.
Η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, ωστόσο η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ποια κατεύθυνση ακολούθησαν κι έτσι στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν τα ίχνη τους.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση