GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν τους δράστες δυο κλοπών στο Βόλο

Ο 38χρονος Έλληνας είχε αναλάβει τη δύσκολη «δουλειά», δηλαδή να… κλέβει, και ο 28χρονος Αλβανός συνεργός του να εξασφαλίζει τη διαφ...


Ο 38χρονος Έλληνας είχε αναλάβει τη δύσκολη «δουλειά», δηλαδή να… κλέβει, και ο 28χρονος Αλβανός συνεργός του να εξασφαλίζει τη διαφυγή του με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε. Αποδείχθηκαν, όμως, απρόσεκτοι καθώς συνελήφθησαν αμέσως.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. ήταν άμεση, μόλις ενημερώθηκαν από μια 58χρονη γυναίκα ότι είχε πιάσει στα πράσα έναν άγνωστο που είχε τρυπώσει στο σπίτι της στο Βόλο από την ανασφάλιστη είσοδο και είχε αρπάξει ένα ρολόι και δύο επίχρυσα σκουλαρίκια πριν τον αντιληφθεί και τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του.
Οι δυο κακοποιοί εντοπίστηκαν άμεσα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκαν πάνω τους τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στην 58χρονη, καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό που αποδείχθηκε ότι είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από το οπωροπωλείο μιας 62χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και της επιστράφηκε. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση