GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζιτζικώστας, ο Τσίπρας και ο ...Ανδρέας Παπανδρέου

Οι μυημένοι στα ενδότερα της πολιτικής στην Ελλάδα δεν εκπλήσσονται όταν ακούν δηλώσεις σαν κι αυτή του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ζ...

Οι μυημένοι στα ενδότερα της πολιτικής στην Ελλάδα δεν εκπλήσσονται όταν ακούν δηλώσεις σαν κι αυτή του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού και τον σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας. Μήνες τώρα είναι γνωστές οι εθνικά αναγκαίες αλλαγές που προωθούνται από οικονομικά ισχυρούς παράγοντες του ελληνισμού -εντός και εκτός των συνόρων- οι οποίοι διακριτικά παρακολουθούν τις εξελίξεις. Η ονοματολογία σε αυτή τη φάση και εφόσον υπεράνω όλων είναι το συμφέρον του τόπου, δεν είναι απαραίτητη. Το πλέον ουσιαστικό είναι ότι παραμένουν σε αθόρυβη εγρήγορση, απόλυτα προσηλωμένοι στο συμφέρον της πατρίδας.
Η δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα δεν είναι τυχαία. Έγινε σε συγκεκριμένο τόπο (Μακεδονία) και σε συγκεκριμένο χρόνο (συνέδριο του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής) με απόλυτα ελεγχόμενο προγραμματισμό για τα όσα πρόκειται να συμβούν στο εγγύς μέλλον.
Στους παροικούντες στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστή η έρπουσα φήμη για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας από τον νυν Περιφερειάρχη. Τότε, μετά τη μεγαλειώδη εκλογή του, όταν ρωτήθηκε το διέψευσε. Αυτό έπρεπε να κάνει. Πολλοί βλέπουν και θέλουν ως διάδοχο του Αντώνη Σαμαρά τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Είναι «της ίδιας κλάσης» με τον Αλέξη Τσίπρα. Άρα και ο μόνος που μπορεί να λειτουργήσει ως αντίβαρο στον ηγέτη της αριστεράς. Επιπλέον ο Τζιτζικώστας κουβαλάει στις πλάτες του ένα όνομα βαρύ. Ο αείμνηστος Γιώργος Τζιτζικώστας του άφησε παρακαταθήκη απόλυτης προσήλωσης στην υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος. Κάποια στιγμή τον ρώτησα: Ούτε μια παρέκκλιση; Καμία! ήταν η απάντησή του.
Ανάλογη με αυτήν του Απόστολου Τζιτζικώστα φιλοσοφία για τη χώρα μας έχει και ένας τρίτος της ίδιας ηλικιακής ομάδας που ακούει στο ιστορικό όνομα Ανδρέας Παπανδρέου. Είναι ο εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, για τον οποίο έντονες είναι οι διεργασίες ώστε την κατάλληλη στιγμή, αν κριθεί αναγκαίο, να προωθηθεί και να σταθεί δίπλα στους Αλέξη Τσίπρα και Απόστολο Τζιτζικώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση