GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχαν διαφορές και τον πυροβόλησε με αεροβόλο

Συνελήφθη ένας 43χρονος που ξεκίνησε τον καβγά - Στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι το θύμα... Ένας καβγάς λόγω προσωπικών διαφ...



Συνελήφθη ένας 43χρονος που ξεκίνησε τον καβγά - Στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι το θύμα...
Ένας καβγάς λόγω προσωπικών διαφορών σε περιοχή της Πάτρας, ήταν η αιτία που κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ένας άνδρας με τραύμα στο πόδι από πυροβολισμό. Ευτυχώς γι’ αυτόν, το όπλο με το οποίο εβλήθη ήταν αεροβόλο.

Το επεισόδιο που είχε το θύμα με έναν 43χρονο ο οποίος φέρεται να τον πυροβόλησε συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά ο τραυματίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του το μεσημέρι του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να αναζητηθεί ο 43χρονος στο σπίτι του από άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν ένα αεροβόλο, 27 μεταλλικά σφαιρίδια, δύο μεταλλικές αμπούλες και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για σωματική βλάβη, οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση