GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ατάκα του Μίτσελ στον Ρώσο... σφαγέα του Μάλμε!

Ο Μίτσελ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Μάλμε και τον περίμενε στο φινάλε για να του δώσει τα … συγ...


Ο Μίτσελ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Μάλμε και τον περίμενε στο φινάλε για να του δώσει τα … συγχαρητήριά του.
Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως η ομάδα του έκανα κάποια λάθη που της στέρησαν τη δυνατότητα να πάρει κάτι θετικό στη Σουηδία, όμως παράλληλα ξέρει πως και ο διαιτητής Καράσεφ, έβαλε το χεράκι του σε αυτό το 2-0.
Ο Μίτσελ ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τουλάχιστον σε αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Αυτό φάνηκε και από την αντίδρασή του όταν δεν δόθηκε το πέναλντι στον Μανιάτη, αλλά και μόλις τέλειωσε ο αγώνες, περίμενε τον διαιτητή και του είπε με ειρωνεία «Fantasticjob», ότι έκανε δηλαδή φανταστική δουλειά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση