GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το τρελό ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της μεταγραφής του ΧΟΛΕΜΠΑΣ στη Ρόμα

Έφυγε από τον Ολυμπιακό στο παρά ένα της λήξης των καλοκαιρινών μεταγραφών με προορισμό τη Ρόμα. Τώρα έρχονται στο φως οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ α...


Έφυγε από τον Ολυμπιακό στο παρά ένα της λήξης των καλοκαιρινών μεταγραφών με προορισμό τη Ρόμα.
Τώρα έρχονται στο φως οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ αυτής της μεταγραφής!

Ο μάνατζερ του Χοσέ Χολέμπας μίλησε σε ιταλικό σάιτ και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς πήρε τη μεταγραφή για τη Ρόμα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.
Ο Φάμπιο Παρίσι μίλησε στο στο Tele Radio Stereo και έκανε γνωστές λεπτομέρειες που ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε.
«Ο Σαμπατίνι τις τελευταίες ημέρες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει για παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας με την δυνατότητα όμως να καλύπτει όλη την πλευρά. Του ανέφερα τον Χολέμπας.
Όταν έγινε προσφορά στον Χοσέ για την Ρόμα την έκανε αποδεκτή χωρίς 2η σκέψη. Έτσι έκλεισε στον σύλλογο. Ο Χοσέ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό.
Ήταν μία λύση των τελευταίων ημερών χωρίς να έχει την ευκαιρία να ξέρει τον προπονητή ή να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα.
Ο Γκαρσία έχει την εμπειρία να χειρίζεται παίκτες που έρχονται από τέτοια κατάσταση όπως ο Χολέμπας. Μετά από έναν επαρκή αριθμό προπονήσεων βάζει αυτούς τους παίκτες στο πνεύμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση