GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ο gay ρόλος είχε ενδιαφέρον,ήταν πολύ ευχάριστος»

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Θανάση Αναγνωστόπουλο,για χάρη της εκπομπής «Join Us», μίλησε...



Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Θανάση Αναγνωστόπουλο,για χάρη της εκπομπής «Join Us», μίλησε για το gay ρόλο που έχει υποδυθεί, αναφέρθηκε στον μυστικό του γάμο στη Βενετία και σχολίασε τη συνεργασία του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Όσον αφορά στον gay κομμωτή που υποδύθηκε στην τηλεοπτική παραγωγή του Λάκη Λαζόπουλου είπε: «Στην καριέρα του ηθοποιού ένας gay ρόλος θα έκανε κακό αν ήταν gay ο ηθοποιός που τον υποδύεται, γιατί δεν μπορείς να κάνεις καλά αυτό που είσαι.
Για μένα είχε πολύ ενδιαφέρον ο ρόλος γιατί ήταν πολύ κόντρα και λάτρευα την ελευθερία που είχε ο ρόλος.
Δεν ντράπηκα καθόλου, ήταν τόσο ευχάριστα. Περνούσαμε τόσο ωραία στο πλατό και ξεχνούσα την κούραση. Θα μπορούσα να κάνω παρέα με έναν τέτοιο άνθρωπο, άλλωστε ο χαρακτήρας του ανθρώπου είναι κάτι άλλο, διαφορετικό από τη σεξουαλική προτίμηση».

Σχετικά με το μυστικό του γάμο στη Βενετία σχολίασε: «Ήταν πολύ όμορφο το σκηνικό. Πήγαμε ένα τετραήμερο με τους ανθρώπους που θέλαμε. Ήταν οργανωμένος ο γάμος ένα χρόνο πριν γίνει. Ήμασταν πολύ λίγα άτομα. Το δύσκολο ήταν να μη μαθευτεί και τα καταφέραμε».

Αναφερόμενος στην συμπρωταγωνίστρια του, Σμαράγδα Καρύδη, ανέφερε: «Η Σμαράγδα εκπέμπει μια μαγική λάμψη, ως άνθρωπος και ως ηθοποιός. Την ξέρω πολλά χρόνια και τη θαυμάζω. Χαίρομαι πολύ που ξαναβρεθήκαμε σε μία δουλειά μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση