GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάσω Λασκαράκη: Όσα αποκάλυψε για το πρωινό πρόγραμμα του Mega και τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής αυτή την εβδομάδα έκανε πρεμιέρα παρουσιάζοντας το νέο πρωινό πρόγραμμα του Mega, "Μega με μία". Μάλιστα εί...


Ο Μάρκος Σεφερλής αυτή την εβδομάδα έκανε πρεμιέρα παρουσιάζοντας το νέο πρωινό πρόγραμμα του Mega, "Μega με μία". Μάλιστα είναι το πρόσωπο των ημερών μιας και έχει καταφέρει να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης., αφήνοντας πολύ πίσω το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα. Το Mega μέχρι στιγμής φαίνεται πως δικαιώνεται από την επιλογή του να βάλει τον Μάρκο να παρουσιάζει το πρωινό του.

Η Βάσω Λασκαράκη λίγο πριν την άκρως πετυχημένη πρεμιέρα του Μάρκου σε συνέντευξη της στο TV Έθνος μίλησε για την πρόταση που είχε από το Mega για να παρουσιάσει το πρωινό του και εξήγησε πως το κανάλι κατέληξε στον γνωστό ηθοποιό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το καλοκαίρι δέχθηκες πρόταση για το νέο πρωινό πρόγραμμα του Mega. Γιατί τελικά την απέρριψες;
Δεν είναι ότι δεν τη δέχθηκα. Hταν η πρώτη φορά που σκέφθηκα μια πρόταση για εκπομπή πολύ σοβαρά. Τη συζήτησα σε βάθος, όμως είχα μέσα μου ένα «μάγκωμα». Είχα ένα «αλλά», έναν φόβο. Oταν νιώθεις έτσι, σημαίνει πως δεν είσαι 100% έτοιμος και σίγουρος να αναλάβεις κάτι τέτοιο. Συζητήσαμε και για σειρά με το Mega. H πιο σοβαρή μας κουβέντα έγινε για το πρωινό. Για το ότι δεν καταλήξαμε σε συμφωνία φταίει ότι εγώ δεν ήμουν 100% σίγουρη για να το κάνω και έτσι κατέληξαν στο πρόσωπο του Μάρκου. Εφόσον είδαν πως κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο, φυσικό δεν είναι στο τέλος να επιλεγεί αυτός; Με τιμά, ωστόσο, ιδιαίτερα η πρόταση του Mega και τους ευχαριστώ διατηρώντας τις καλύτερες σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση