GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξερευνώντας την άγρια ομορφιά της Αλάσκα με «Χάσκι» [video]

Τα «Χάσκι» δεν είναι συνηθισμένα αεροπλάνα, ανήκουν στην κατηγορία «bush planes» και είναι σχεδιασμένα για να πετούν και να προσγειώνοντ...


Τα «Χάσκι» δεν είναι συνηθισμένα αεροπλάνα, ανήκουν στην κατηγορία «bush planes» και είναι σχεδιασμένα για να πετούν και να προσγειώνονται με ασφάλεια σε όλα τα απίθανα σημεία του πλανήτη, εκεί που τα κοινά αεροπλάνα αδυνατούν ακόμη και να πλησιάσουν.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των «bush planes» σε συνδυασμό με τις ασυνήθιστα μεγάλες ρόδες τους, δίνουν στον πιλότο τη δυνατότητα για προσγείωση & απογείωση σε παραλίες, σε χωράφια με πέτρες ή θάμνους, σε πλαγιές βουνών και παγετώνες. Η Αλάσκα αποτελεί το βασίλειο των «bush planes», καθώς είναι σπάνιο φαινόμενο οι συνεχόμενες λωρίδες επίπεδου εδάφους που θα μπορούσε να προσγειωθεί ένα κοινό αεροπλάνο.

Απίθανο βίντεο
Δείτε ένα μοναδικό βίντεο, γυρισμένο από πιλότους «Χάσκι» που εξερευνούν την άγρια ομορφιά της Αλάσκα, με απίθανες ευρυγώνιες λήψεις από κάμερες υψηλής ευκρίνειας GoPro Hero 3S, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί στα φτερά των αεροπλάνων.
http://www.inflight.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση