GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκύλος ξαναβρήκε τον ιδιοκτήτη του χάρη σε 6.000 χρήστες των social media

Ένα τσοπανόσκυλο ονόματι Τζάσπερ επανενώθηκε χθες με τον ιδιοκτήτη του έπειτα από τετραήμερες έρευνες τουλάχιστον 6.000 εθελοντ...



Ένα τσοπανόσκυλο ονόματι Τζάσπερ επανενώθηκε χθες με τον ιδιοκτήτη του έπειτα από τετραήμερες έρευνες τουλάχιστον 6.000 εθελοντών που πληροφορήθηκαν την εξαφάνισή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του στο Σκάφελ Πάικ -το ψηλότερο βουνό στην Αγγλία- στην περιοχή Λέικ Ντίστρικτ.

Μηνύματα χαράς από ολόκληρο τον κόσμο κατέκλυσαν το Διαδίκτυο μετά τον εντοπισμό του σκύλου από την Ομάδα Διάσωσης του Όρους Γουέσντεϊλ η οποία τον επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του, Άνταμ Νόλαν χθες Πέμπτη.

Ο Τζάσπερ χάθηκε ενώ έκανε την συνηθισμένη βόλτα του με τον ιδιοκτήτη του το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής κι από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι αγωνιώδεις προσπάθειες του Νόλαν για τον εντοπισμό του: άνοιξε λογαριασμό στην ιστοσελίδα JustGiving, όπου συγκεντρώνονται χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και μέχρι χθες το απόγευμα συγκέντρωσε σχεδόν 32 χιλιάδες ευρώ για τον σκύλο του!

Τα χρήματα αυτά διατέθηκαν για την κινητοποίηση της αστυνομίας, των σωστικών συνεργείων, των χειριστών ελικοπτέρων, των στρατιωτών που βρίσκονταν σε άδεια και όλων όσοι συμμετείχαν στις έρευνες, οι οποίοι ανήλθαν σε 6.000 άτομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση