GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δύσκολα του Μάντσεστερ η Σαουθάμπτον

Η αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «St. Mary”s Stadium» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ...


Η αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «St. Mary”s Stadium» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Άγιοι», που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά το στραβοπάτημα (1-1) στην έδρα της Άστον Βίλα, το οποίο έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων. Η Σίτι, με φόρα από τη σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αφού βρίσκεται ήδη στο -8 από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Πάντως, στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, έχοντας δύο ισοπαλίες και μια ήττα.
Η πρωτοπόρος Τσέλσι δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Σάντερλαντ και θέλει τη νίκη μεταξύ άλλων για να πάρει εκδίκηση για την περυσινή ήττα από τις «μαύρες γάτες» στο Λονδίνο. Οι «μπλε» του Ζοσέ Μουρίνιο, που παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα μετά από 12 αγωνιστικές, προέρχονται από το εντυπωσιακό 5-0 επί της Σάλκε στη Γερμανία για το Champions League. Το «Stadium of Light» τείνει να γίνει… εξοχικό για τους Λονδρέζους, που μετρούν εννιά (!) συνεχόμενες νίκες. Η τελευταία νίκη των γηπεδούχων ήταν τον Οκτώβριο του 2000.
Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χαλ να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Άρσεναλ και να φτιάξει ένα σερί, ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη δεύτερη θέση, αφού η κορυφή είναι ακόμη μακριά. Οι «κανονιέρηδες», με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη 2-0 επί της Ντόρτμουντ για το Champions League, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ. Τέλος, η Λίβερπουλ ψάχνει ακόμη την πρώτη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 19 Οκτωβρίου. Οι «κόκκινοι» μετρούν επτά ματς χωρίς τρίποντο (πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες) και κόντρα στη Στόουκ θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 29/11
Γουέστ Μπρομ – Άρσεναλ (14.45)
Μπέρνλι – Άστον Βίλα (17.00)
Λίβερπουλ – Στόουκ (17.00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ (17.00)
ΚΠΡ – Λέστερ (17.00)
Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας (17.00)
Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ (17.00)
Σάντερλαντ – Τσέλσι (19.30)
Κυριακή, 30/11
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι (15.30)
Τότεναμ – Έβερτον (18.00)
Η επόμενη (14η) αγωνιστική
Τρίτη, 02/12 (21.45)
Μπέρνλι – Νιουκάστλ
Λέστερ – Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ
Σουόνσι – ΚΠΡ
Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα
Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ
Τετάρτη, 03/12 (21.45)
Άρσεναλ – Σαουθάμπτον
Τσέλσι – Τότεναμ
Έβερτον – Χαλ
Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση