GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα γκολ τον έστειλε… στο θάνατο

Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Αργεντινής με αφορμή ένα αδιανόητο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπελγκρά...


Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Αργεντινής με αφορμή ένα αδιανόητο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπελγκράνο κόντρα στην Ντεφένσαι Χουστίσια.
Τη στιγμή που οι γηπεδούχοι σημείωσαν γκολ, οι φίλοι τους στις κερκίδες άρχισαν –όπως ήταν φυσικό- να πανηγυρίζουν την επιτυχία, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, ένας από αυτούς –που επίσης πανηγύριζε- έπεσε στο κενό από ύψος 30 μέτρων περίπου.
Όπως επιβεβαιώθηκε, πρόκειται για έναν νεαρό ηλικίας μόλις 22 ετών, τον Κάρλος Φερνάντες, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αντιλήφθηκε την αναταραχή στην εξέδρα κι ενημέρωσε τον διαιτητή για το περιστατικό (ο άτυχος νεαρός έπεσε από την εξωτερική πλευρά), ενώ οι ομοϊδεάτες του σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του μάζεψαν τα πανό τα οποία και στη συνέχεια άπλωσαν στη Λεωφόρο Κολόν.
Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση