GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε παράτυπους μετανάστες

Τέλος στη δράση κυκλώματος που διακινούσε παράτυπους μετανάστες από τις ακτές της... Αιτωλοακαρνανίας προς την Ιταλία έβαλε το...




Τέλος στη δράση κυκλώματος που διακινούσε παράτυπους μετανάστες από τις ακτές της... Αιτωλοακαρνανίας προς την Ιταλία έβαλε το Λιμεναρχείο Λευκάδας, σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας και το αστυνομικό τμήματος Βόνιτσας.

Λιμενικοί και αστυνομικοί συνέλαβαν ύστερα από επιχείρηση πέντε άτομα που κατηγορούνται ως διακινητές, καθώς και 46 μετανάστες, οι οποίοι δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα.

Ειδικότερα, ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν λιμενικοί της Λευκάδας, για δράση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στην περιοχή «Πωγωνιάς» Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, ένα φορτηγό με το οποίο μεταφέρονταν 46 μετανάστες.

Λιμενικοί και αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ ταυτόχρονα εντόπισαν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός του φορτηγού, ώστε οι επιβαίνοντες, ένας 47χρονος και έναν 39χρονος, να ειδοποιούν τον 46χρονο για αστυνομικούς ελέγχους.

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Βόνιτσας, όπου συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός. Παράλληλα, σε επιχείρηση που έγινε στην περιοχή «Πωγωνιάς» της Παλαίρου, συνελήφθησαν ένας 26χρονος και ένας 32χρονος, οι οποίοι επιτηρούσαν το σημείο, όπου οι μετανάστες επρόκειτο να επιβιβασθούν σε σκάφος.

1 σχόλιο

  1. H είδηση είναι πραγματικά για γέλια! Παρατηρήστε τους όρους «παράτυπος μετανάστης» και «μετανάστες που δεν διέθεταν τα νομιμοποιητικά έγγραφα». Αυτοί οι όροι στα ελληνικά μεταφράζονται σε λαθρομετανάστες. Ο όρος λαθρομετανάστης δεν αφορά στην ανθρώπινη ύπαρξη, αφού και βέβαια δεν υπάρχουν λαθραίοι Άνθρωποι. Αναφέρεται όμως σε ανθρώπους που έχουν περάσει στη χώρα μας λάθρα. Δηλαδή χωρίς να πάρουν άδεια από τις αρχές. Αυτές είναι οι εντολές. Να μην χρησιμοποιείται ο όρος λαθρομετανάστης. Η σύγχρονη προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση