GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορεία αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, ο Νίκος Ρωμανό...


Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, ο Νίκος Ρωμανός κατέληξε στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής η πορεία αλληλεγγύης που ξεκίνησαν από τα Προπύλαια 250 άτομα.
Ο νεαρός κρατούμενος, για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 10 Νοεμβρίου, διαμαρτυρόμενος γιατί δεν του χορηγείται εκπαιδευτική άδεια ώστε να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο Πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου από τους συνηγόρους του, ο κρατούμενος και απεργός πείνας, Νίκος Ρωμανός, βρίσκεται νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς οι παλμοί της καρδιάς του φτάνουν τους 170 και η ανακοπή θεωρείται «δυστυχώς», όπως αναφέρεται, «αναμενόμενη».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση