GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Με έχουν φλερτάρει αρκετά οι άντρες»

Για το πιο ακραίο φλερτ που έχει δεχτεί από άντρα, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς «Τρίχες» στην οποία συμμετέχει μίλησε ο...


Για το πιο ακραίο φλερτ που έχει δεχτεί από άντρα, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς «Τρίχες» στην οποία συμμετέχει μίλησε ο Αντώνης Βλοντάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς».

«Με έχουν φλερτάρει αρκετά οι άντρες. Βάζεις όρια, αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ούτε και αυτά. Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί είναι να έρθει κάποιος και να μου δείξει μια φωτογραφία που είχε στο πορτοφόλι του, μια φωτογραφία μου που βρήκε στο internet, και κυκλοφορούσε με την φωτογραφία και αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ. Δεν το έχει κάνει η γυναίκα μου αυτό, δεν θα μπορούσες να το κάνεις εσύ. Σέβομαι τα πάντα, αλλά αποζητώ κι εγώ τον σεβασμό. Έχω δουλέψει πολύ στην ζωή μου για να κερδίσω τον σεβασμό. Δεν απαγορεύεται να σε γουστάρει κάποιος, αλλά απαγορεύεται να περνάει τα εσκαμμένα. Εγώ είμαι οικογενειάρχης, παντρεμένος με τρία παιδιά, κάνω δέκα πράγματα για να τα φέρω βόλτα και θέλω να το σεβαστείς όλο αυτό και να φλερτάρεις στο μέτρο» δήλωσε ο πρώην πολίστας.
Μιλώντας για την συμμετοχή του στην σειρά «Τρίχες», είπε: «Έκανα ένα πέρασμα στην Μοντέρνα Οικογένεια πέρυσι και αυτή είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που εμφανίζομαι. Μου αρέσει η πρόκληση και να δοκιμάζω πράγματα. Μπορεί να την πατήσεις, αλλά μπορεί να βγει και σε καλό. Είμαι άνθρωπος που το κυνηγάω και με κυνηγάει, με γυροφέρνει. Υπάρχει ένα κομμάτι ματαιοδοξίας, αλλά δεν το κάνω μόνο για αυτό. Έχω μάθει να ζω με την μέρα και την στιγμή, παίρνω το κάθε κομμάτι την ώρα που μου έρχεται, δεν ξέρω αν θέλω να γίνω ηθοποιός. Σε αυτόν τον ρόλο παίζω τον εαυτό μου και αυτό με σώζει γιατί δεν έχω πάει σε Δραματική Σχολή».
Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης της σειράς, ο Αντώνης Βλοντάκης είπε: «Όταν ξεκίνησε η σειρά και δεν πήγαινε καλά σε νούμερα, το έπαιρνα λίγο μέσα μου, μήπως ήταν δική μου η ευθύνη. Γιατί εγώ έρχομαι από το πουθενά για να κάνω τον “γκομενομαγνήτη”».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση