GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Γιάννης Πλούταρχος (διαψεύδοντας τον εαυτό του) δήλωνε ότι "με μεγάλη χαρά" θα παρουσιάζει τη σειρά ντοκιμαντέρ της Ρούλας Χάμου...

Aπό την ιστοσελίδα της ίδιας της Ρούλας Χάμου:

Aπό την ιστοσελίδα της ίδιας της Ρούλας Χάμου:


Σε ρόλο - έκπληξη!
Πριν απο χρόνια εγκατέλειψε την κομμωτική για να ασχοληθεί με τη μουσική και αφού κατέκτησε τις πίστες δοκιμάζεται τωρα και στην τηλεόραση.

Η διαφορά του Γιάννη Πλούταρχου με συναδέλφους του που τόλμησαν κάτι αντίστοιχο είναι πως δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κάτι κοντινό στο τραγούδι όπως η παρουσίαση ενός talent show ή μια θέση σε έδρανα κριτικής επιτροπής. Το «καλό παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου θα αναλάβει την παρουσίαση μιας σειράς ντοκιμαντέρ που θα ασχολείται με την Μεσογειακή Διατροφή. Συγκεκριμένα το project θα εστιάζει στα οφέλη της Κρητικής Διατροφής και συγκεκριμένα στη διατροφική αξία του Ω3. Θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα απ' τη συχνότητα του ΣΚΑΪ σε επιμέλεια της Ρούλας Χάμου και με τη συνδρομή της προέδρου του κέντρου γενετικής, διατροφής και υγείας των ΗΠΑ Αρτεμις Σιμοπούλου.

«Η πρόταση μου έγινε απ' τη Ρούλα αρχικά το 2004 απλά τώρα ήρθε πιο ολοκληρωμένη. Δέχθηκα με μεγάλη χαρά χωρίς βέβαια να σου κρύβω ότι έχω το άγχος του καινούριου» δηλώνει στο «Τv Εθνος» ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο τραγουδιστής δεν επιλέχθηκε τυχαία για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ καθώς γνωρίζει τις μεθόδους καλλιέργειας (συμβατικές και εναλλακτικές) της ελληνικής γης από μικρό παιδί όταν βοηθούσε την οικογένειά του στις γεωργικές εργασίες. «Ζούσα όπως οι περισσότεροι άνθρωποι της επαρχίας. Μεγάλωσα μέσα στα χωράφια» είχε δηλώσει ο ερμηνευτής σε συνέντευξη του πέρυσι τον Μάρτιο στο «Radar!» μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στη Λιβαδειά.

Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών του στο «Cosmostage» ο Γιάννης Πλούταρχος ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό για τις 9 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει δέκα εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο FIX έχοντας και πάλι στο πλευρό του τον Νίνο αλλά και την Μαρία Ιακώβου. Το πρόγραμμα θα είναι λαϊκό με παλιές αλλά και νεότερες επιτυχίες του καλλιτέχνη, ενώ θα υπάρχει και κοινή εμφάνιση με τον Νίνο αντίστοιχη αυτής στο «Cosmostage» όπου οι δυο τους εμφανίζονταν στην πίστα με συνοδεία πιάνου ερμηνεύοντας αγαπημένα στο κοινό κομμάτια.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια μεγάλη μουσική περιοδεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπου θα περιλαμβάνονται πολλές χώρες με σημαντική παρουσία της ελληνικής ομογένειας όπως η Γερμανία, η Αυστραλία αλλά και οι ΗΠΑ. «Θεωρεί πολύ σημαντικό να βρίσκεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κοντά στο ελληνικό στοιχείο ανά τον κόσμο. Η άμεση επαφή με τους ομογενείς του δίνει μεγάλη χαρά» αναφέρει συνεργάτης του τραγουδιστή στο «Τv Εθνος».

Με τη δύναμη του έρωτα
Το ομώνυμο πολυπλατινένιο άλμπουμ του τραγουδιστή έχει κατακτήσει την κορυφή των charts. Πρόσφατα οπτικοποιήθηκε το χασάπικο «Βροχή τ' Αστέρια» που βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών airplays.
ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση