GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφυλακίζονται σύζυγος, κόρη και υιός του Π. Ψωμιάδη

Αποφυλακίζονται με διάταξη του ανακριτή η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του πρώην επικεφαλής της Αspis CAPITAL Παύλου Ψωμιάδη ο οπ...



Αποφυλακίζονται με διάταξη του ανακριτή η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του πρώην επικεφαλής της Αspis CAPITAL Παύλου Ψωμιάδη ο οποίος παραμένει ωστόσο προφυλακισμένος.
Οι συγγενείς του Παύλου Ψωμιάδη, επίσης κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο της "ΑΣΠΙΣ" αποφυλακίζονται μετά την απόφασή τους να παραχωρήσουν την ακίνητη περιουσία στους ομολογιούχους που ζημιώθηκαν από το "λουκέτο" της Αspis CAPITAL παρέχοντας τους πληρεξούσιο με το οποίο μπορούν να τα πουλήσουν ώτε να αποζημιωθούν.
Η συμφωνία αφορά περίπου 400 ομολογιούχους οι οποίοι είχαν εγγράψει υποθήκες στην ακίνητη περιουσία της οικογένειας Ψωμιαδη.
Τα ακίνητα που περνούν στους ζημιωθέντες της Aspis Capital ειναι μεταξύ άλλων κτήριο επι της Βας. Σοφίας , ακίνητα στη Μύκονο, στο Κεφαλάρι και στη Λεωφ. Κηφισιας, διαμερισματα στο Σύνταγμα και στου ΦΙΞ, και δυο πολυκατοικίες, η μια στην Θεσσαλονικη και η άλλη στις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση