GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα συμβόλαια με τη Γιουβέντους υπέγραψαν Μπουφόν και Κιελίνι

Δύο υπερπολύτιμα στελέχη και παράλληλα σημαίες της ομάδας κράτησε για πάντα κοντά της η Γιουβέντους, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, ...


Δύο υπερπολύτιμα στελέχη και παράλληλα σημαίες της ομάδας κράτησε για πάντα κοντά της η Γιουβέντους, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, ανακοίνωσε πως ο Τζίτζι Μπουφόν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι υπέγραψαν νέα συμβόλαια μέχρι το 2017 και το 2018 αντίστοιχα.
«Είναι μια ξεχωριστή μέρα για το σύλλογο. Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός μας ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Οι αριθμοί μας λένε τα πάντα για το τι σημαίνουν για τη Γιουβέντους και οι δύο αυτοί παίκτες αντιπροσωπεύουν τις αξίες της ομάδας μας: να μην τα παρατάς ποτέ, να δουλεύεις σκληρά και να ξέρεις ότι πάνω από όλα μετρά η επιθυμία για νίκη. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί γιατί δεν έχουμε πετύχει όλους μας τους στόχους. Αυτοί συμβαδίζουν με τους δικούς μας κι ελπίζω να τους κάνουμε πραγματικότητα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ιταλίας.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο 36χρονος γκολκίπερ, που διανύει τον 14ο χρόνο του στην ομάδα, θα εισπράττει 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ ο 30χρονος αμυντικός, που παίζει στη «Γιούβε» από το 2005, θα παίρνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση