GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Το ύποπτο κρούσμα «έμπολα» ήταν επιληψία

Ασθενής με επιληψία που μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας δημιούργησε αναστάτωση...

Ασθενής με επιληψία που μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας δημιούργησε αναστάτωση λόγω ανησυχίας ότι επρόκειτο για κρούσμα του ιού Εμπολα και οδήγησε το προσωπικό να πάρει τα προληπτικά μέτρα που προνούνται βάσει του σχεδιασμού.
Όπως δήλωσαν στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων έγκυρες πηγές του Υπουργείου Υγείας, ένας ασθενής με καταγωγή από αφρικανική χώρα, ο οποίος υποφέρει από επιληψία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι λόγω μη λήψης της φαρμακευτικής αγωγής, παρουσίαζε συμπτώματα κρίσης.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κινητοποιήθηκε και προληπτικά πήρε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για αντιμετώπιση περιστατικού εμπόλα μέχρι να εξακριβωθεί η πραγματική κατάσταση του ασθενούς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση