GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία προληπτικού χαρακτήρα Σερβίας-ΔΝΤ

Μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται ότι θα επιτευχθεί η συμφωνία προληπτικού χαρακτήρα της Σερβίας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ...


Μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται ότι θα επιτευχθεί η συμφωνία προληπτικού χαρακτήρα της Σερβίας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δήλωσε ο σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάντερ Βούτσιτς.
Σέρβοι αξιωματούχοι και τα μέλη της αποστολής του ΔΝΤ, που βρίσκεται στο Βελιγράδι, έχουν συζητήσεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας και τα μέτρα που υλοποιεί η κυβέρνηση με στόχο τη βελτίωση της δημοσιονομικής της θέσης.
Οι συνομιλίες των δύο πλευρών θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες και ο κ. Βούτσιτς τόνισε ότι, βούληση και στόχος της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθούν με επιτυχία, διότι – όπως είπε- μια τέτοια εξέλιξη θα ενθαρρύνει τις επενδύσεις το 2015 και θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της Σερβίας.
«Εάν οι συνομιλίες στεφθούν με επιτυχία αναμένουμε ότι η συμφωνία προληπτικού χαρακτήρα θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους» ανέφερε ο κ. Βούτσιτς.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση