GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρινάκης και Σαρρής κατέθεσαν σήμερα στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Δείτε τι δήλωσε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού

Κατόπιν αιτήματος του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, δεν  κατέθεσε την Τετάρτη (19/11) ο Δημήτρης Μελισσανίδης...



Κατόπιν αιτήματος του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, δεν  κατέθεσε την Τετάρτη (19/11) ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κατέθεσαν τόσο ο Μαρινάκης όσο και ο Σαρρής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο Εισαγγελέας ζήτησε να πάρει πρώτα καταθέσεις από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και κατόπιν να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον «τίγρη», όπως αναφέρει το sentragoal.gr

Ετσι ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο Μελισσανίδης να βρεθεί σήμερα στο γραφείο του Σιμιτζόγλου, αυτό δεν θα γίνει και πλέον άπαντες αναμένουν από τον Εισαγγελέα να ορίσει την μέρα που θα πάει για κατάθεση.

Αμέσως μετά την κατάθεση του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του και τόνισε πως «Ότι είχα να πω το είπα στον εισαγγελέα» και πρόσθεσε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε: «Είπα ακριβώς ό,τι είχα αναφέρει στο Δ.Σ. της Λίγκας».

Χωρίς δηλώσεις αποχώρησε μετά την κατάθεση του στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας βρέθηκε για περίπου 80 λεπτά ενώπιον του Σιμιτζόγλου και κατά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, δεν έκανε καμία δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση