GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ποιοι ΕΝΤΕΚΑ θα κυνηγήσουν στη Μαδρίτη την ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Η ώρα έχει αρχίσει και πλησιάζει: ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ατλέτικο θέλει το καλό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρ...


Η ώρα έχει αρχίσει και πλησιάζει: ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ατλέτικο θέλει το καλό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης. Ποιοι είναι οι εκλεκτοί του ΜΙΤΣΕΛ;

Με … συνταγή Γιουβέντους αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη ο Μίτσελ με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους 11 που ξεκίνησαν και στον αγώνα με τη Γιουβέντους στον οποίο ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετική παρουσία.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ρομπέρτο και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται ξανά από τους Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία και Ελαμπντελαουί.
Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, με τους Αφελάι και Τσόρι να βρίσκονται λίγο πιο μπροστά, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου.
Φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Μίτσελ, με τον Κασάμι να είναι αυτός που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση