GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πελεγκρίνι: Μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πιστεύει πως είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα για την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός ...


Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πιστεύει πως είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα για την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός πως έχει μείνει πίσω τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.
Στην Πρέμιερ Λιγκ οι «πολίτες» έχουν απόσταση οκτώ βαθμών από την Τσέλσι, η οποία προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η κατάσταση είναι χειρότερη, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του πέμπτου ομίλου με μόλις δύο πόντους σε τέσσερις αγώνες.
Ο Χιλιανός τεχνικός της Σίτι δεν χάνει τις ελπίδες του και πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.
«Τώρα δεν είναι η στιγμή να αναλύσουμε τι έχει συμβεί στη σεζόν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα για την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε να παίξουμε 27 παιχνίδια ακόμα για το πρωτάθλημα και είναι πολλοί οι διαθέσιμοι πόντοι, οπότε θα δούμε στο τέλος της χρονιάς ποιος έχει την καλύτερη ομάδα» τόνισε σε δηλώσεις του στα αγγλικά μέσα.
Ο Πελεγκρίνι μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την είσοδο του στο Hall of Fame της ένωσης προπονητών της Αγγλίας, καθώς πέρυσι οδήγησε την ομάδα από το Μάντσεστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ.
«Είναι μια σπουδαία τιμή για μένα και για κάθε προπονητή που έχει κατορθώσει κάτι σημαντικό στο αγγλικό ποδόσφαιρο», προσέθεσε ο Χιλιανός.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση