GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφελής νεαρός ή επίδοξος μακελάρης;

Απειλές για πρόκληση μακελειού στο ΤΕΙ που σπουδάζει, στην Αθήνα εξαπέλυσε φοιτητής, αναρτώντας σχετικό μήνυμα στο διαδίκτυο. Ο εικ...


Απειλές για πρόκληση μακελειού στο ΤΕΙ που σπουδάζει, στην Αθήνα εξαπέλυσε φοιτητής, αναρτώντας σχετικό μήνυμα στο διαδίκτυο.
Ο εικοσάχρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία αφού έγραψε στο Facebook, ότι θα κάνει στο ΤΕΙ ότι και ο Αλβανός με το καλάσνικοφ στο μπαρ του Μικρολίμανου και όπως ήταν επόμενο συνελήφθη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νεαρός έγραψε δε στο προφίλ του στο Facebook ότι θα πάρει όπλο και θα σκοτώσει κόσμο στο ΤΕΙ…στα πρότυπα του μακελειού που προκάλεσε στο Μικρολίμανο ο Αλβανός κακοποιός.
Από την ψηφιακή έρευνα στο κοινωνικό δίκτυο που αναρτήθηκε η απειλή εντοπίστηκε το μήνυμα στο οποίο διατύπωνε δημόσια ότι θα προχωρήσει στη διάπραξη βίαιων και παράνομων ενεργείων κατά προσώπων ή/και πραγμάτων του ΤΕΙ.
Ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ κατά τη διαδικτυακή έρευνα(σε συνεργασία με τις εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης), ταυτοποιήθηκε ότι το επίμαχο μήνυμα το είχε αναρτήσει ο φοιτητής και εντοπίστηκε.
Εξεταζόμενος αποδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει τις απειλές, πλην όμως ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να τις πραγματοποιήσει.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση αυτή θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση