GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βήμα προς τα εμπρός η επίσκεψη Ράμα»

Η επίσκεψη, κατά την οποία ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς φιλοξένησε τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα ήταν σημαντικ...


Η επίσκεψη, κατά την οποία ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς φιλοξένησε τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα ήταν σημαντικό βήμα στις σχέσεις των δύο χωρών, τονίζεται σε ανακοίνωση της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Φεντερίκα Μογκερίνι.
"Συγχαίρουμε τους δύο ηγέτες για το πολιτικό θάρρος τους στην πραγματοποίηση της επίσκεψης, η οποία ήταν από την ίδια τη φύση της, απαιτητική και ευαίσθητη" υπογραμμίζει η κ. Μογκερίνι.
"Βλέπουμε την επίσκεψη αυτή ως αρχή μιας νέας φάσης στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και πιστεύουμε ότι οι δύο ηγέτες θα εργαστούν περαιτέρω για να οικοδομήσουν πάνω σ” αυτήν για να διασφαλίσουν μελλοντικά θετικά βήματα προς τα εμπρός" επισημαίνεται στην ανακοίνωση της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η εκπρόσωπος της κ. Μογκερίνι, Μάγια Κοτσιγιάντσιτς σημείωσε ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα στη Σερβία αποτελεί ορόσημο στις σχέσεις των δύο χωρών και νέα συμβολή στον περιφερειακό διάλογο μεταξύ των χωρών των δυτικών Βαλκανίων.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση