GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος αλλά στηρίζει την κυβέρνηση...

Την παραίτησή του, υπέβαλε ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος, μετά το λεκτικό ατόπημά του στη Βουλή, όταν και μετά από διαξιφισμό με τη β...

Την παραίτησή του, υπέβαλε ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος, μετά το λεκτικό ατόπημά του στη Βουλή, όταν και μετά από διαξιφισμό με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη της είπε ότι "θέλει Κασιδιάρη".Στη συνέχεια ο πρώην πλέον υφυπουργός Παιδείας, ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο ήταν αργά. Ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε ο ίδιος τηλεφωνικά με τον κ. Στύλιο κρίνοντας ότι η δήλωση συγνώμης που έκανε μετά το επεισόδιο δεν ήταν επαρκής.
Στη συνέχεια ο κ. Στύλιος, συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη στο Μαξίμου και υπέβαλε την παραίτησή του.
Ο κ. Στύλιος δήλωσε και πάλι ότι μετάνιωσε για τα όσα είπε και πρόσθεσε ότι παραιτείται, αλλά εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνηση.
"Ήταν ένας ατυχής λεκτικός διαξιφισμός, Υποστηρίζω και στηρίζω την κυβέρνηση, συνεχίζω να στηρίζω τα θέματα της Άρτας και της Ηπείρου", είπε χαρακτηριστικά.
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος προερχόμενος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για τη συζήτηση για το νομοσχέδιο «για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία», έκανε δήλωση για την αποπομπή του κ. Στύλιου.
"Πριν μεσολαβήσουν τα γεγονότα με την παραίτηση του Υφυπουργού, ήμουν σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο και ρωτήθηκα χωρίς να ξέρω τα συμβάντα. Βασίστηκα στην ενημέρωση που μου δόθηκε και η οποία ήταν απολύτως ακριβής δήλωσα ότι όλα αυτά που ειπώθηκαν θα πρέπει να ανακληθούν, διότι δεν είναι σωστά. Μεσολάβησε η παρέμβαση του Πρωθυπουργού και τα γνωστά γεγονότα. Ευχαριστώ τον κ. Γιώργο Στύλιο για την συνεργασία. Έχω την τιμή να εποπτεύω πολιτικά ένα πάρα πολύ μεγάλο Υπουργείο γι’ αυτό περιμένω την τοποθέτηση του νέου Υφυπουργού, γιατί έχουμε πάρα πολύ δουλειά".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση