GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραματική μαρτυρία από τραυματία στο μακελειό του Μικρολίμανου - Δείτε τι λέει για τον Αλβανό δράστη

Τις δραματικές στιγμές που έζησε την ώρα που ο Αλβανός κακοποιός γάζωσε το νυχτερινό κατάστημα περιέγραψε στην κάμερα του STAR ...



Τις δραματικές στιγμές που έζησε την ώρα που ο Αλβανός κακοποιός γάζωσε το νυχτερινό κατάστημα περιέγραψε στην κάμερα του STAR και το δημοσιογράφο, Βαγγέλη Γκούμα, ο νεαρός που νοσηλεύεται αυτή την στιγμή τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.
Ο νεαρός που βρέθηκε ακριβώς μπροστά στην γραμμή πυρός του Αλβανού κακοποιού στο Πειραιά, γλίτωσε κυριολεκτικά από θαύμα όταν οι σφαίρες από το καλάσνικοφ τον χτύπησαν στο δεξί του χέρι και στο πόδι.

«Ήμουνα κάτω στο πάτωμα, με αίματα στα χέρια και τα πόδια. Λέω, τελειώσαμε εδώ» εξομολογείται στην κάμερα του STAR, ο νεαρός τραυματίας.

«Τρέχαμε προς τα μέσα να κρυφτούμε. Εγώ έφαγα τρεις στο πόδι, μία στο χέρι» προσθέτει ο ίδιος, ο οποίος είναι ακόμη τρομοκρατημένος.

Ο νεαρός τραυματίας που γαζώθηκε από τον αδίστακτό κακοποιό ζήτησε να καλυφθεί το πρόσωπο του με ειδική επεξεργασία, γιατί όπως είπε δεν αισθάνεται ασφαλής μέχρι η αστυνομία να συλλάβει τον δράστη της αιματηρής επίθεσης.

«Έριχνε ασταμάτητα μέχρι να αδειάσει ο γεμιστήρας του καλάσνικοφ» πρόσθεσε ο νεαρός, ο οποίος βρίσκεται εκτός κινδύνου και θα βγει από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση