GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο …πανικός σήμερα στα Τρίκαλα για δωρεάν ακτινίδια και μήλα

Για ακόμη μια φορά η Διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, πρόσφερε δωρεάν φρούτα στα μέλη του. Όπως κατέγραψε το trik...



Για ακόμη μια φορά η Διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, πρόσφερε δωρεάν φρούτα στα μέλη του.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ξεκίνησε η διάθεση ακτινιδίων και μήλων από την Βέροια για τις 3.700 οικογένειες Μέλη του Συλλόγου.

«Είμαστε εδώ σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου, σκύβοντας πάνω στα προβλήματα επιβίωσης των Πολύτεκνων οικογενειών και στην προσπάθεια ανακούφισης, σήμερα διαθέτουμε 42 τόνους ακτινιδίων και μήλων», ανέφερε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κώστας Βήτας.

Η διάθεση των ακτινιδίων και των μήλων θα συνεχιστεί και αύριο στις αποθήκες της Ζωαγοράς, από τις 10 το πρωί μέχρι εξαντλήσεως της ποσότητας.
Στα μέσα του μήνα, η διοίκηση του Συλλόγου, προγραμματίζει να διατεθούν δωρεάν για τα Μέλη της, πορτοκάλια Άργους, μανταρίνια και λεμόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση