GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Έκλεβαν υλικά μπροστά στα μάτια των εργαζομένων

Μεγάλο θράσος είχαν δυο νεαροί που τρύπωσαν μέσα σε ένα εργοστάσιο επιπλοποιίας στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου- Μοι...


Μεγάλο θράσος είχαν δυο νεαροί που τρύπωσαν μέσα σε ένα εργοστάσιο επιπλοποιίας στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου- Μοιρών τη στιγμή που εργαζόταν όλο το προσωπικό και προσπάθησαν να κλέψουν διάφορα υλικά!
Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι του εργοστασίου δεν άργησαν να πάρουν είδηση τους δράστες, που έσπευσαν να το βάλουν στα πόδια. Δεν πήγαν μακριά, όμως, καθώς ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν. Οι νεαροί εισβολείς ανακρίνονται στην Ασφάλεια για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του Α΄ τμήματος Λάρισας έναν «ποντικό» που αποπειράθηκε να τρυπώσει στο σπίτι μιας 29χρονης γυναίκας με σκοπό να κλέψει. Ο 27χρονος Έλληνας συνελήφθη και οι αστυνομικοί ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις, πριν τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση