GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που εκβίαζαν επιχειρηματία

Εξαρθρώθηκε σπείρα εκβιαστών μετά από καταγγελία επιχειρηματία. Στο κόλπο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ και του υπουργείου Οικονομικών Είχε προηγηθε...

Εξαρθρώθηκε σπείρα εκβιαστών μετά από καταγγελία επιχειρηματία. Στο κόλπο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ και του υπουργείου Οικονομικών
Είχε προηγηθεί καταγγελία επιχειρηματία, σύμφωνα με την οποία οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ απαιτούσαν εκβιαστικά, μέσω της 68χρονης λογίστριάς του, μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να "κλείσουν" έλεγχο στην επιχείρησή του και να μην του επιβληθούν υψηλά πρόστιμα.
Ειδικότερα, σε συνάντηση στο γραφείο της λογίστριας, παρουσία του συζύγου και του γιου της, "μεταφέρθηκε" στον επιχειρηματία η παράνομη απαίτηση των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ για καταβολή χρηματικού ποσού, το οποίο τις επόμενες ημέρες συγκεκριμενοποιήθηκε στις 60.000 ευρώ και μετά από διαπραγματεύσεις, μέσω της λογίστριας, διαμορφώθηκε τελικά στις 50.000 ευρώ.
Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αττικής, συνελήφθη ο 43χρονος γιος τής λογίστριας, ο οποίος παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα, σε προκαθορισμένη συνάντηση, το προσημειωμένο ποσό των 50.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, συνελήφθησαν η λογίστρια και ο σύζυγός της και οι τρεις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι και συγκεκριμένα, ο υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος ήταν ο ενδιάμεσος παραλήπτης του χρηματικού ποσού και οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, οι οποίοι ήταν οι τελικοί αποδέκτες των χρημάτων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
(Πηγή φωτογραφίας: sooc.gr / Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση