GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπιασαν καταζητούμενο μετά από τρία χρόνια

Στη Μεσσηνία είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν ομοεθνή του, αλλά στα Ιωάννινα κρυβόταν επί τρία ολόκληρα χρόνια αν και βρισκόταν παρ...


Στη Μεσσηνία είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν ομοεθνή του, αλλά στα Ιωάννινα κρυβόταν επί τρία ολόκληρα χρόνια αν και βρισκόταν παράνομα στη χώρα ένας 37χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Το ένταλμα είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια Καλαμάτας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός άλλου Αλβανού, τον οποίο ο 37χρονος είχε τραυματίσει σοβαρά με μαχαίρι στις 17 Σεπτεμβρίου του 2011 στο Πεταλίδι Μεσσηνίας. Παρά τις αναζητήσεις της τοπικής Αστυνομίας, ο δράστης είχε καταφέρει τότε να διαφύγει.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του στην πόλη τους και να τον συλλάβουν σε εκτέλεση του εντάλματος. Ο 37χρονος Αλβανός, που δεν είχε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
*** Απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με την οποία διατασσόταν η σύλληψη και προσωρινή του κράτηση για ανθρωποκτονία από πρόθεση την οποία είχε διαπράξει στο Ζεφύρι Αττικής, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 38χρονου που εντοπίστηκε στη Στυλίδα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο αναζητούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση