GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκες για Καλλονή και Γιάννενα

Νικηφόρα πέρασε η Καλλονή από τη Νέα Σμύρνη, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννενα επικρατούσε εύκολα της Νίκης Βόλου. Στην αντίπερα όχθη, «λευ...


Νικηφόρα πέρασε η Καλλονή από τη Νέα Σμύρνη, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννενα επικρατούσε εύκολα της Νίκης Βόλου. Στην αντίπερα όχθη, «λευκή» ισοπαλία έφεραν Λεβαδειακός και Πλατανιάς στη Λιβαδειά.
Την 5η της νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη μακριά από τη Μυτιλήνη πέτυχε η Καλλονή, η οποία επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στο 66΄ ο Κεϊτά άνοιξε το σκορ και στο 81΄ ο Χουάνμα «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους φιλοξενούμενους.
Στο μεταξύ, την πιο εύκολη και «ξεκούραστη» νίκη του στη φετινή Σούπερ Λίγκα σημείωσε απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που με γκολ των Μιχαήλ στο 7ο, Μανιά στο 49ο, Ίλιτς στο 75ο και Τσουκαλά στο 82ο λεπτό νίκησε 4-0 την αδύναμη Νίκη Βόλου, η οποία δεν απείλησε τους γηπεδούχους καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Τέλος, την τρίτη εντός έδρας ισοπαλία (0-0) παραχώρησε ο Λεβαδειακός στον Πλατανιά.
Στις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Εργοτέλης-Βέροια 2-2
Κέρκυρα-Παναιτωλικός 1-2
Ξάνθη-ΟΦΗ 2-1
Ολυμπιακός-Πανθρακικός 5-1
Πανιώνιος-Καλλονή 0-2
Λεβαδειακός-Πλατανιάς 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Νίκη Βόλου 4-0
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 19:30
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 10/11
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση