GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλησιάζει η ώρα του Νέλσον

Αντίστροφα μετρά για την επιστροφή του στη δράση ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Ο Αμερικανός γκαρντ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Λας Βέγκ...


Αντίστροφα μετρά για την επιστροφή του στη δράση ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Ο Αμερικανός γκαρντ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Λας Βέγκας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην κνήμη και υπάρχει ικανοποίηση για την πρόοδο που έχει σημειώσει. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά στις εξετάσεις που θα κάνει τις επόμενες ημέρες, θα πάρει το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στην Αθήνα μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.
Από τη στιγμή που θα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, ο 29χρονος άσος θα χρειαστεί λίγο καιρό για να βρεθεί στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση και αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να υπολογίζεται σταδιακά από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ασφαλείς προβλέψεις για το πότε θα συμβεί αυτό δεν μπορούν να γίνουν, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβεί προς το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας ή στις αρχές του Top 16.
Στο μεταξύ, μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται μόνο το ματς με την Τουρόβ στην Πολωνία, όπου με νίκη η πρόκριση στην επόμενη φάση θα μοιάζει σχεδόν εξασφαλισμένη. Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Τζούλιαν Ράιτ εκτός απροόπτου χάνει το ματς με θλάση στη γάμπα, ενώ με μικροπροβλήματα επέστρεψαν από τη Βαρκελώνη οι Εστέμπαν Μπατίστα (χτύπημα στον αυχένα) και Έι Τζέι Σλότερ (ενοχλήσεις στον δεξιό αντίχειρα). Πάντως οι δύο τελευταίοι θα προπονηθούν σήμερα κανονικά και θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση