GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρότες διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στις Σέρρες

Με μια διπλή επιχείρηση που εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικά χωριά των Σερρών, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν τέλος...


Με μια διπλή επιχείρηση που εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικά χωριά των Σερρών, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν τέλος στις δραστηριότητες τριών αγροτών άσχετων μεταξύ τους που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή.
Στο πρώτο από τα χωριά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία δυο συγγενών ηλικίας 45 και 52 χρόνων για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι έκαναν διακίνηση ναρκωτικών και ανακάλυψαν 14 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 996 γραμμαρίων, δέκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.
Στο δεύτερο χωριό, συνελήφθη ένας 48χρονος όταν κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 392 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο κοντόκαννο δίκαννο με τρία κυνηγετικά φυσίγγια. Ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση