GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Χρυσή Μπάλα καταστρέφει το ποδόσφαιρο»

Καταστροφή για το ποδόσφαιρο είναι η «Χρυσή Μπάλα» σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πορτογάλος τεχνικός, σε δηλώσεις του, μίλησε με τ...


Καταστροφή για το ποδόσφαιρο είναι η «Χρυσή Μπάλα» σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πορτογάλος τεχνικός, σε δηλώσεις του, μίλησε με τα… χειρότερα για το βραβείο της FIFA, υποστηρίζοντας ότι κάνει κακό στους παίκτες.
«Τέτοιου είδους βραβεία δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο. Είναι καταστροφή. Μοιάζει σαν να ψάχνουμε αστέρες. Σαν να υποστηρίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο σημαντικοί από κάποιους άλλους», δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι, που υποστήριξε ότι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας αναδεικνύεται χάρη στην ομάδα του.
«Δεν είναι ατομικό. Είναι το αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που κάνει μια ομάδα. Αν όμως το καταλαβαίνουν αυτό οι νικητές του βραβείου, τότε έχει καλώς», ήταν τα λόγια του, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι οι παίκτες των «μπλε» δεν ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους βραβεία.
«Οι παίκτες μου δεν ανησυχούν για τέτοια βραβεία. Ούτε έχουν κάποια εμμονή. Άλλωστε δεν είναι στη φιλοσοφία του συλλόγου μας. Ξέρω ότι παίκτες όπως ο Φάμπρεγκας και ο Αζάρ δεν το σκέφτονται καθόλου. Τους ενδιαφέρει μόνο η ομάδα. Το να αποδίδουμε καλά και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια μας», κατέληξε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση