GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ NTOKOYMENTO: Σοκαριστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο Μικρολίμανο... [video]

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο Μικρολίμανο... - Ο αλβανός δράστης ρίχνει «στο ψαχνό» με το καλάσνικοφ στο κατάσ...



Σοκαριστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο Μικρολίμανο...

- Ο αλβανός δράστης ρίχνει «στο ψαχνό» με το καλάσνικοφ στο κατάστημα

- Έφοδος στο διαμέρισμα του πιστολέρο από τις αστυνομικές αρχές

- Τον «γνωρίζει» η αστυνομία – Τον χαρακτηρίζουν παρανοϊκό και ψυχοπαθή

- «Κλείνουν» τα σύνορα για να μη διαφύγει στο εξωτερικό

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έχει δημοσιευτεί από το απόγευμα του Σαββάτου και δείχνει τις δραματικές στιγμές, με τον αλβανό δράστη να πυροβολεί κατά ριπάς με το καλάσνικοφ, στο κατάστημα στο Μικρολίμανο.


Το συγκεκριμένο βίντεο, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο κατάστημα που έγινε η απίστευτηξ επίθεση, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με τον Alpha, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του πιστολέρο που βρίσκεται στην Αττική. Ο ίδιος, βεβαίως, είναι άφαντος, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Το προφίλ του κακοποιού
Σεσημασμένος κακοποιός είναι ο δράστης, με την αστυνομία να βρίσκεται στα ίχνη του, αφού τον «γνωρίζουν». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διέφυγε με ένα μαύρο τζιπ, μάρκας Ford Maverick, ενώ τον θεωρούν εξαιρετικά επικίνδυνο.
Έχει ήδη ταυτοποιηθεί πως είναι ο δράστης και του φονικού στο Μεταξουργείο
Ενδεικτικό αυτού του χαρακτηρισμού είναι πως έχει δοθεί εντολή να γίνονται συστηματικοί κι εξοχυνιστικοί έλεγχοι στα σύνορα της χώρας, ούτως ώστε να μην διαφύγει.
Το όνομά του βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, ενώ εντός ολίγων ωρών αναμένεται εισαγγελική εντολή για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση