GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυματίστηκε ο Καρέλης στην προπόνηση της Εθνικής στο Μάλεμε Χανίων [video]

Ένα άσχημο νέο προέκυψε στην προπόνηση που πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα στις... εγκαταστάσεις του Μάλεμε το πρωί, παρουσία 2...




Ένα άσχημο νέο προέκυψε στην προπόνηση που πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα στις... εγκαταστάσεις του Μάλεμε το πρωί, παρουσία 20 περίπου ατόμων που χειροκρότησαν τους Ελληνες διεθνείς.

Ο λόγος για το Νίκο Καρέλη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στο γαστροκνήμιο.

Ως εκ τούτου, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα απουσιάσει από το φιλικό με τη Σερβία, ενώ αν το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο θ’ αναγκαστεί να λείψει και από τον αγώνα των “πρασίνων” με τον Εργοτέλη.

Επίσης, ο Γλύκος ένιωσε πόνους στα πλευρά και είναι δύσκολο να βρίσκεται στην αποστολή για το ελληνικό συγκρότημα, το οποίο προπονεί αλλά και καθοδηγεί εκτάκτως ο Κώστας Τσάνας.

Αυτή, ήταν η μοναδική αλλά και τελευταία προπόνηση για την Εθνική ομάδα στα Χανιά, αφού την Τρίτη υπάρχει το παιχνίδι με τη Σερβία στο γήπεδο Περιβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή για την ελληνική ομάδα είναι η εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας, Τασουλής, Κολοβός, Ντίνας, Βύντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση