GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο που σοκάρει: Αστυνομικοί πλάκωσαν στο ξύλο 12χρονο παιδάκι [video]

Τη στιγμή που οι ΗΠΑ φλέγονται ακόμα από τις μαζικές διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας έπειτα από τις δολοφονίες των ανηλίκ...



Τη στιγμή που οι ΗΠΑ φλέγονται ακόμα από τις μαζικές διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας έπειτα από τις δολοφονίες των ανηλίκων Μάικλ Μπράουν και Ταμίρ Ράις και τα πολλά περιστατικά κακοποίησης άοπλων πολιτών από αστυνομικούς, η ηρεμία δε φαίνεται να αποκαθίσταται στη Νέα Υόρκη.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από ένα ακόμα περιστατικό αστυνομικής βίας, το οποίο διαδραματίστηκε σε δρόμο του Μαχνάταν με θύμα ένα 12χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα και όπως αποκαλύπτει βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, μία ομάδα αστυνομικών φαίνεται να ξυλοκοπά το παιδί στην προσπάθειά τους να του περάσουν χειροπέδες.
Μάλιστα, οι άνδρες έχουν ρίξει το αγόρι στο αστυνομικό όχημα, ενώ ένας από τους αστυνομικούς φαίνεται να το γρονθοκοπεί.
Όλα αυτά, μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς που παρακολουθούν έντρομοι όσα σημειώνονται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε διακρίνεται και η φωνή μίας γυναίκας, η οποία υποστηρίζει πως είναι δικηγόρος και καλεί τους αστυνομικούς να σταματήσουν να χτυπούν το παιδί, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά ένας ακόμα ένστολος περνούσε χειροπέδες σε ένα ακόμα ανήλικο αγόρι.
Παρά τις αντιδράσεις των πολιτών, ο ανήλικος Αφροαμερικανός συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε περαστικό με μπαστούνι, ωστόσο το παιδί αρνείται τις κατηγορίες.
Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε πως το περιστατικό διερευνάται.

1 σχόλιο

  1. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση