GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους -20 στη Βουλγαρία!

«Κίτρινο συναγερμό» για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους τη σημερινή, τελευταία ημέρα του έτους, εξέδωσε το...



«Κίτρινο συναγερμό» για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους τη σημερινή, τελευταία ημέρα του έτους, εξέδωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Μετεωρολογίας και Υδρολογίας της Βουλγαρίας.

Ο «κίτρινος συναγερμός» αφορά όλη τη Βουλγαρία, εκτός των περιοχών Πάζαρτζικ, Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη), Σμόλιαν και Στάρα Ζαγόρα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite. Μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει στους -20 βαθμούς Κελσίου στη βορειοδυτική Βουλγαρία, όπου βρίσκονται και οι περισσότερες περιοχές που έχουν επηρεαστεί από το κύμα ψύχους.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί στις περιοχές Βράτσα, Μοντάνα, Λόβετς και Πλέβεν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης. Χθες, τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και περισσότερα από 1.500 έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, ενώ η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της βορειοδυτικής Βουλγαρίας έχει αρχίσει να εξομαλύνεται σιγά σιγά, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι αποκλεισμένοι δρόμοι στην περιφέρεια του Βίντιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση