GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 27χρονος Λαρισαίος είχε αδυναμία στα… ξένα κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 27χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δι...



Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 27χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς μετέβη σε κατάστημα – καφετέρια της πόλης και αφαίρεσε από υπόγειο χώρο γραφείου ένα πορτοφόλι υπαλλήλου, το περιείχε το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ σε παρακείμενο στο κατάστημα χώρο βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και τα προσωπικά αντικείμενα της υπαλλήλου, τα οποία κατασχέθηκαν και της αποδόθηκαν.

Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει σήμερα το πρωί, ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο, από άλλη καφετέρια της πόλης.

Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, υπάλληλο του δεύτερου καταστήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του δράστη σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση