GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Καταθέτει ερώτηση για τη φημολογούμενη μεταφορά 3.000.000 ευρώ του Λαζόπουλου στο εξωτερικό

Ερώτηση για τη διαπίστωση της βασιμότητας των δημοσιευμάτων, που φέρουν τον παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλο να έχει βγάλει 3.000.000 ευρώ στο ...

Ερώτηση για τη διαπίστωση της βασιμότητας των δημοσιευμάτων, που φέρουν τον παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλο να έχει βγάλει 3.000.000 ευρώ στο εξωτερικό, καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο Twitter, την Τετάρτη θα καταθέσει την ερώτηση, ώστε να διαπιστωθεί η βασιμότητα των ισχυρισμών.





Αύριο καταθέτω ερώτηση για να διαπιστώσω την βασιμότητα των δημοσιευμάτων που φέρουν τον κ.Λαζόπουλο να έχει βγάλει 3.000.000€ στο εξωτερικό

4 σχόλια

  1. Άδωνη γαμιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Εμείς δεν μπορούμε να πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ και τα τέλη, κι αυτοί ζούνε στη κοσμάρα τους.Ο κ. Γεωργιάδης μαζί με την ΠΟΛΑΝ έχουν διώξει εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους από τη ΝΔ. Σιχαμάρα !Αλλά υπάρχει Θεία Δίκη για όσα έκαναν μαζί με το ΠΑΣΟΚ σε βάρος των ελληνικών οικογενειών. Κάποτε θα πληρώσουν ακριβά την αλαζονεία, τις αυτοκτονίες και τους πρόωρους θανάτους χιλιάδων Ελλήνων.

    Οι αρές των χηρών και των ορφανών του μνημονίου θα τους "πνίξουν". Το αίμα των αθώων πάνω τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χθες έγινε χριστιανός ένα νέο φιδάκι κολοβό. Σαν τον πατέρα του φασίστας κι΄αυτό θα γίνει. Το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν επάνω του να χυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πατέρας του λέει πως δεν έχει αυτοκτονήσει κανένας από την κρίση. Αν είναι αλήθεια δεν θα πέσει αίμα στα κεφάλια των παιδιών του. Αλλιώς...θα πέσει σε όλη την οικογένειά του και θα τους κάψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση