GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκθεση 3D εκτύπωσης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Έως τις 31 Ιανουαρίου, ο πολυδιάστατος και ευφάνταστος κόσμος της τρισδιάστατης εκτύπωσης ξεδιπλώνεται στον εκθεσιακό χώρο της ...


Έως τις 31 Ιανουαρίου, ο πολυδιάστατος και ευφάνταστος κόσμος της τρισδιάστατης εκτύπωσης ξεδιπλώνεται στον εκθεσιακό χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, όπου πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας μια έκθεση για την τρισδιάστατη εκτύπωση.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους Αθηναίους να δουν από κοντά τι μπορεί να πετύχει η νέα τεχνολογία εκτύπωσης, που φιλοδοξεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινή ζωή. Οι επισκέπτες θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που έχουν στη φαντασία τους, μπορεί να εκτυπωθεί σε τρεις διαστάσεις, από μία καρέκλα έως μία καρδιά ή ακόμα και μία μινιατούρα του εαυτού σας.

Αρχίζει πλέον μία εποχή όπου ο καθένας θα μπορεί να εκτυπώσει, είτε στο σπίτι του, είτε κατά παραγγελία, τα πάντα σε τρεις διαστάσεις, από μουσικά όργανα και σπίτια μέχρι γλυκίσματα, ρούχα και πρόσθετα ανθρώπινα μέλη. Η έκθεση στη Στέγη παρουσιάζει περισσότερα από 100 εκτυπωμένα αντικείμενα, ευφυή μηχανήματα και συναρπαστικά βίντεο, τα οποία συνοδεύονται από σχετικά εργαστήρια και ομιλίες, που εξερευνούν τις τρεις διαστάσεις.

Μεταξύ άλλων, στην έκθεση θα παρουσιαστούν δημιουργίες υψηλής ραπτικής που έχουν εκτυπωθεί σε τρεις διαστάσεις, καθώς επίσης τυπωμένα κοσμήματα, παπούτσια, τσάντες κ.α.

Παράλληλα, θα υπάρχουν σχετικά εργαστήρια που περιλαμβάνουν:

– Εργαστήρια εντός και εκτός Στέγης: Όποιος θελήσει να δημιουργήσει το δικό του αντικείμενο, θα έχει την ευκαιρία να το κάνει σε μια σειρά από εργαστήρια που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης (τηλέφωνο κρατήσεων: 213 017 8036).

– «Τύπωσε το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι σου»: Εργαστήριο για τρισδιάστατα εκτυπωμένα χριστουγεννιάτικα δεντράκια – Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Δεκεμβρίου (12:00-14:00), για γονείς και παιδιά 6-11 ετών.

– «Τύπωσε το δικό σου ρομποτάκι»: Εργαστήριο για τρισδιάστατα εκτυπωμένα μικρά ρομπότ – από το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου (12:00-14:00), για γονείς και παιδιά 6-11 ετών.

– «Ζωγράφισε κι εσύ στον αέρα»: Εργαστήριο με τρισδιάστατο πενάκι – από την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου (12:00-14:00), για ενήλικες, γονείς και παιδιά άνω των 12 ετών.

Το ωράριο της έκθεσης, την οποία επιμελήθηκε το διεθνές γραφείο Double Decker του Βίλχελμ Φίνγκερ και της Μελίτας Σκαμνάκη, είναι καθημερινά 12:00 – 21:00 και το εισιτήριο εισόδου είναι 5 ευρώ (μειωμένο 3 ευρώ). Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές της έκθεσης προέρχονται από χορηγία της Anima.

Πηγή: www.nooz.gr

2 σχόλια

  1. Τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι αναμένει ο Παύλος Χαϊκάλης, σημειώνοντας ότι όταν δει το περιεχόμενο της, θα καταθέσει "μήνυση για ψευδή καταμήνυση"!

    Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και η δικηγόρος του Έλενα Τζούλη, σε συμφωνία με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, δεν κατατέθηκε από τις 6 Δεκεμβρίου το όνομα του Γιώργου Αποστολόπουλου στις δικαστικές αρχές.
    Υποστήριξαν ότι η συμφωνία έγινε, προκειμένου να μη διαρρεύσει το όνομα και εξαπέλυσαν αιχμές για κωλυσιεργία, καθώς υποστήριξαν ότι κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης από το Λάκη Λαζόπουλο, δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.

    Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση "για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης" και "ζητήσαμε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού, καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα."

    Μάλιστα η δικηγόρος είπε θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου.

    Η κα Τζούλη αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου λέγοντας οτι ουσιαστικά αποτελεί "παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα" και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία "από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS"

    Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε οτι "όταν έγινε η ιστορία με τους κουμπαράδες ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε εντός 24 ωρών" λέγοντας ότι στη δική μου περίπτωση υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

    Υπάρχουν δύο εκδοχές: Η εκδοχή Αποστολόπουλου είναι πως ήθελε να φανερώσει στον Καμμένο τι κουμάσι είναι ο Χαϊκάλης (Γιατί; Είχε τίποτα προσωπικό μαζί του; Και άντε και το έκανε, τι θα κέρδιζε;), αλλά δεν ενημέρωσε τον Καμμένο (!!), ούτε και μαγνητοφώνησε την συζήτηση και επινόησε όλα τα υπόλοιπα για τράπεζες, Σαμαράδες και τα λοιπά. Και αντί να καλέσει στο τέλος τον Καμμένο ή τις αρχές, για να πιάσουν τον Χαϊκάλη, ξαφνικά δεν πάει στο τελευταίο ραντεβού!!!

    Η άλλη εκδοχή, είναι πως ο Αποστολόπουλος είναι ένα από τα μακριά χέρια του συστήματος (αυτό δικαιολογείται από το γεγονός πως ήταν σύμβουλος Παπανδρέου, Σαμαρά, Καμμένου, τραπεζών, Ντόιτσε μπανκ κλπ.) και πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακατεύεται σε σκοτεινές υποθέσεις με μίζες και δωροδοκίες. Έχει επαφές με τράπεζες, Ελβετίες, και λέει πως τον έβαλε ο Σαμαράς, του οποίου κλείνει και ραντεβού, λες και είναι γραμματέας του!!!
    Και στο τελευταίο ραντεβού με τον Χαϊκάλη δεν πάει, γιατί τον ειδοποιούν άτομα μέσα από την Αστυνομία ή την Εισαγγελία!

    Όταν ξεσπάει το θέμα, όλα τα κανάλια αρνούνται την πιθανότητα αλήθειας του θέματος και βάλλουν κατά του Χαϊκάλη και κατά της αυθεντικότητας και της ύπαρξης του βίντεο. Και τον Αποστολόπουλο τον αναλαμβάνει ο δικηγόρος που ανέλαβε τον Κασιδιάρη, ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς, πάνω στον πανικό του και παρακινούμενος από τα «κορυφαία μυαλά»- συνεργάτες του, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!! (Πρωτοφανές στα χρονικά για Πρωθυπουργό, να φέρεται ως ιδιώτης!!!). Μόνο που… ΑΝΤΙ να καταθέσει μήνυση κατά του Αποστολόπουλου που τον εμπλέκει, αφού ΑΥΤΟΣ αναφέρει το όνομά του, ως εντολέα της «μίζας προς αποστασία», καταθέτει μήνυση ΚΑΤΑ του Χαϊκάλη (!!!). Δηλαδή, όχι κατά αυτού που το είπε, αλλά κατά αυτού που το άκουσε (!;!;!;!)

    Στην δεύτερη εκδοχή, φαίνεται όλη η σαπίλα του συστήματος! Πολιτικό, τραπεζικό, δικαστικό, ευρωπαϊκό, δημοσιογραφικό και παρακρατικό.

    Ο καθένας τα συμπεράσματά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση