GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άβα Γαλανοπούλου: Όλη η αλήθεια για την πρωταγωνίστρια που έφτασε να ζυγίζει 48 κιλά

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1 και τη δήλωση στον Γ...

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1 και τη δήλωση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως πλέον έχει μείνει σαράντα οκτώ κιλά.

Έντονες ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν πως η αγαπημένη ηθοποιός πάσχει από νευρική ανορεξία και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα που την κατέβαλαν πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real life, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια έζησε ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα με ένα νεαρό δικηγόρο, ο οποίος την έπεισε ότι πρέπει να επενδύσει μεγάλο μέρος από τα χρήματα που μάζεψε με σκληρή δουλειά χρόνων, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Ενώ διακρίνεται για την εξυπνάδα και την διορατικότητα της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στην εφημερίδα, η Άβα Γαλανοπούλου πίστεψε στα λόγια του αλλά και σε κάποια πρώτα αποδεικτικά στοιχεία που της προσκόμισε για το κοινό τους επιχειρηματικό βήμα, του εμπιστεύτηκε τον κόπο τόσων χρόνων και, όταν είδε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, εκείνος εξαφανίστηκε από προσώπου γης μαζί με τα χρήματα της. Εκείνη προσπάθησε μα τον βρει, μα εκείνος είχε σβήσει κάθε στοιχείο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που μας κέρδισε όλους με την ερμηνεία της ως Ελισάβετ στο «Πενήντα πενήντα», πάλεψε να δυναμώσει, αλλά ήρθε ακόμα ένα πολύ δραματικό γεγονός να την καταβάλει ιδιαίτερα. Κι αυτό, όπως διαβάζουμε στη Real life, δεν ήταν άλλο από την απώλεια του αγαπημένου συνεργάτη και στενού της φίλου, Σάκη Μπουλά, που έχασε τη μάχη για τη ζωή,

Η Άβα μάζεψε παρ’ όλα αυτά τις δυνάμεις της, βρήκε το κουράγιο να σταθεί όρθια στα πόδια της και το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη δουλειά της που είχε αφήσει, με την παράσταση «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο θέατρο Λαμπέτη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Όσοι την είδαν μάλιστα στη σκηνή τόσο αισθητά αδυνατισμένη φοβήθηκαν μήπως πρόκειται για θύμα νευρικής ανορεξίας, αλλά η ίδια απλώς, μετά την περιπέτεια που είχε χάνοντας κιλά, είδε τη νέα της εικόνα και την κράτησε. Δυναμική γυναίκα, άφησε πίσω της το ατυχέστατο αυτό γεγονός και αποφάσισε να πιστέψει, όπως η ίδια είπε, ότι «η ζωή είναι μπροστά»!

Αυτό το διάστημα η Άβα Γαλανοπούλου συμμετέχει σε μουσικοθεάτρικη παράσταση στις «Γραμμές» μαζί με τη Μαριώ και τη Λένα Αλκαίου, σε ένα στοίχημα που την έχει γεμίσει με χαρά σχεδιάζοντας και άλλα ισχυρότατα βήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση