GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός λειτουργίας για 48ώρες το σύστημα εισροών-εκροών

Εκτός λειτουργίας ετέθη για 48ώρες λόγω έκτακτης αναβάθμισης η εφαρμογή του συστήματος εισροών-εκροών της Γενικής Γραμματείας Πληροφ...


Εκτός λειτουργίας ετέθη για 48ώρες λόγω έκτακτης αναβάθμισης η εφαρμογή του συστήματος εισροών-εκροών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Η ΓΓΠΣ ανακοίνωσε πως η εφαρμογή του συστήματος εισροών-εκροών δε θα είναι διαθέσιμη από σήμερα έως και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα.
Πρέπει να σημειωθεί πως ένα στα δύο πρατήρια που έχουν εγκαταστήσει συστήματα εισροών – εκροών και αποστέλλουν στοιχεία στη Γενική Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να ελέγξει αν δηλώνουν αληθείς ποσότητες παρουσιάζουν προβληματικά ισοζύγια.
Δηλαδή οι ποσότητες των καυσίμων που πωλούν δεν συμβαδίζουν με εκείνες που αγοράζουν, άρα τα ισοζύγιά τους είναι πλεονασματικά ή ελλειμματικά, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά.
Αυτά προκύπτουν από τους πρώτους ολοκληρωμένους ελέγχους της ΓΓΠΣ στα 3.500 και πλέον πρατήρια που της στέλνουν στοιχεία με τις ποσότητες καυσίμων που αγοράζουν και πωλούν, επί 5.000-5.500 πρατηρίων που λειτουργούν πανελλαδικά.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση