GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράταση για το Ε9 έως τις 30 Δεκεμβρίου

Το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την παράταση της υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 χωρίς πρόστιμα έως και τις 30 Δεκεμβρίο...



Το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την παράταση της υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 χωρίς πρόστιμα έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2014.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Με τροπολογία που πρόκειται να κατατεθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, εντός των επομένων ημερών, για λόγους διευκόλυνσης των φορολογουμένων, προβλέπεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9), που λήγει στις 19-12-2014, μέχρι και την 30-12-2014.

Οι μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2014, θα δηλωθούν μέχρι και 31-03-2015.

Επίσης με την ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι η διαρκής ενημέρωση του Περιουσιολογίου ακινήτων με τις μεταβολές περιουσιακής κατάστασης θα ισχύσει από 01-01-2015».

1 σχόλιο

  1. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση